The key to your health

Enkelpijn ontstaat vaak door het dragen van slechtpassend schoeisel, verstuikingen, verrekkingen, overbelasting, slechte coördinatie, vermoeidheid of een trauma. Wij gaan daarom kijken naar de dysfuncties in het lichaam om vast te stellen waar de klachten precies vandaan komen. Hierna wordt er een uniek op u aangepast behandelplan opgesteld wat ervoor moet zorgen dat u snel weer heelt.

 

Wij stellen uw helingsbehoeften voorop en hopen dat u hier ook aan meewerkt door goed voor uw lichaam te zorgen tijdens de behandelperiode. Ook is een positieve instelling erg bevorderend voor het helingsproces. Ons doel is om u zich zo snel mogelijk beter te laten voelen.

 


Hielspoor Behandelingen

Hielspoor of hielpijn is een veel voorkomende klacht bij mensen met een passieve houding, mensen met overgewicht en de meeste patienten zitten tussen de 40-60 jaar. Het onstaat doordat de voet te veel hangt in het peesblad waardoor er ontstekingen ontstaan in de aanhechting van het peesblad. Door de voetspieren meer te gebruiken en door behandelingen van TheoneSetters.NL is hielspoor van voor bij gaande aard na enkele weken tot maanden. Blijf je er mee doorlopen dan wordt het een chronische die veel ongemak geeft.