The key to your health

Nieuwe Behandelingen

Preventieve Tit-Tar behandelingen.

Hebt u zo nu en dan pijntjes of wordt u regelmatig stijf wakker? Dan hebben wij de perfecte benadering voor je. Wij kunnen preventief een onderzoek doen om te kijken waar deze problemen vandaan komen via de totale behandeling Tit-Tar. Deze behandeling richt zich op het verbeteren van uw gezondheid en geeft je een de basis om te kunnen blijven doen wat je graag wilt. Deze benadering wordt aangeraden om elk half jaar te laten uitvoeren door TheBoneSetters.NL. Deze benadering adviseren wij vooral nadat je weer redelijk klachten vrij bent.

Hielspoor Behandelingen.

Hielspoor of hielpijn is een veel voorkomende klacht bij mensen met een passieve houding, mensen met overgewicht en de meeste patiënten zitten tussen de 40-60 jaar. Het ontstaat doordat de voet te veel hangt in het peesblad waardoor er ontstekingen ontstaan in de aanhechting van het peesblad. Door de voet spieren meer te gebruiken en door behandelingen van TheBoneSetters.NL is hielspoor van voor bij gaande aard na enkele weken tot maanden. Blijf je er mee doorlopen dan wordt het een chronische die veel ongemak geeft.

Geef een reactie