The key to your health

Wat kunt u verwachten?

  • Wij gaan naar aanleiding van het inschrijfformulier de hulpvraag vaststellen.
  • Hierna wordt de patiënt onderzocht en wordt een behandel voorstel opgesteld.
  • Het behandel voorstel wordt uitgevoerd door middel van de aanpak zoals bij Tit Tar gebruikelijk is.
  • Aan het eind wordt er geëvalueerd hoe de klachten dan zijn. Daarna worden er nog lifestyle adviezen gegeven. De behandeltijd zal 15-20 minuten zijn.
    Eventueel kunnen er vervolg afspraken gemaakt worden.

 

The BoneSetters.NL behandeling - 4 fases EHBO (erkenning, herstel, behandelen en onderhoud)

* De instel fase: is de fase waarin u bekend raakt met uw klachten U erkent en herkend de klachten.

* Intensieve/correctieve behandelfase: U krijgt frequent behandelingen. In deze fase worden de meeste correcties gemaakt en wordt de bewegingsvrijheid van de wervelkolom hersteld.

* De stabiliserende fase: Dit is de fase van de “fine tuning” om optimaal herstel te bereiken. De patiënt kan zijn dagelijks leven weer oppakken zoals bijvoorbeeld de belasting opvoeren en sporten.

* Fase van onderhoud: The BoneSetters.nl bouwt het aantal behandelingen af om meer stabiliteit te creëren. De periodes tussen de behandelingen variëren per aard van de klacht, conditie en leeftijd. Door het lichaam goed te onderhouden, vermindert de kans op herhaling en houdt het optimale bewegingsvrijheid.

 

De TitTar behandeling

Tit Tar is een Kantonese term die, letterlijk vertaald, 'fall-hit' betekent. Tit Tar is een traditionele handmatige bonesetting techniek die wordt gebruikt om een ​​verkeerde lichaamshouding te corrigeren. Deze techniek wordt door veel therapeuten wereldwijd gebruikt om trauma te herstellen en te corrigeren als gevolg van dagelijkse fysieke inspanningen, stress en sportgerelateerde blessures.

Tit Tar gelooft dat pijn in het lichaam wordt veroorzaakt door een verkeerde uitlijning. Afgezien van botten en gewrichten, is de verkeerde uitlijning van de pees de meest over het hoofd geziene problemen.

Een belangrijk aspect van Tit Tar therapie is drukmassage en peesuitlijning. Pees heruitlijning, in Hokkien bekend als "Qiao Kin", is om de uitlijning van de pezen te corrigeren.

Een ander aspect van Tit Tar Therapie is drukmassage. Drukmassage is een oude wetenschap die zich bezighoudt met het menselijk lichaam en de stroom van natuurlijke energie (‘Qi’) binnenin. Door handen en vingers te gebruiken om de stroom van "Qi" in en rond een gewond gewricht te manipuleren, kan drukmassage spierspanning verminderen, de bloedcirculatie bevorderen en het lichaam in staat stellen diep te ontspannen. Dit versnelt het herstel en versterkt de weerstand van het lichaam tegen ziekten.

De Locatie

De locatie is genaamd Adam Smith Building dit is een bedrijven complex waar wij voor Zaterdag 12 November 2022 een medische ruimte hebben gehuurd.

We zijn hier geopend van 9:00 tot 17:00.

Adres: Adam Smith Building, Thomas R.Mathusstraat 1, 1066 JR Amsterdam

 

Maak een afspraak!

Graag de volgende documenten ingevuld en ondergetekend meenemen naar uw afspraak.

 

Download hier de behandelovereenkomst: behandelovereenkomst

Download hier de informed consent: informed consent

Download hier de informed consent voor jongeren ( <16 jaar): informed consent jongeren

 

Laden...