The key to your health

Wie zijn wij?

Wij zijn The BoneSetters.NL, een  centrum voor tradionele Bonesetting. Onze aanpak is gebaseerd op de denkwijze om alles opnieuw in evenwicht en balans te brengen. Hierbij krijgt u balans tussen psyche, fysiek en mentaal waardoor u beter kunt functioneren. Ons aangrijpingspunt ligt in de natuurlijke therapieen welke wij aanbrengen op de huid en de botten. Wij gaan uit van een holistische aanpak wat betekent dat wij altijd het gehele lichaam behandelen en niet alleen de delen.

Onze Behandelingen

De behandelingen die wij uitvoeren is erg goed voor mensen met allerlei klachten en voldoen aan de unieke behoeften van de patienten. De klachten die wij behandelen lopen uiteen van rugpijn, nekpijn, schouderpijn, enkelpijn, kniepijn, elleboogpijn, heuppijn, migrainepijn tot zelfs burnout klachten.

Om de behandelingen optimaal te kunnen uitvoeren brengen we eerst de dysfuncties in kaart. Vervolgens kijken we welke interventies en levenstijl veranderingen er nodig zijn om de normale functie te optimaliseren. Met deze aanpak kunnen The Bonesetters.NL u helpen om uw reis naar een vitale gezondheid te versnellen en of te behouden.

Onze Missie

Wij zullen dus niet alleen uw bestaande aandoeningen behandelen, maar zullen ook streven naar het voorkomen van pijn en ziektes. Wij werken samen met u aan het verbeteren van uw kwaliteit van leven en het laten helen van de aangedane weefsels, om hierdoor in zo goed mogelijke gezondheid  uw leven kunt leiden.

 

  • Professionele Hulp
  • Samen werken naar een oplossing voor uw klachten

Team TheBoneSetters.NL

Master Gerard Visser

Master Gerard Visser

Grondlegger The BoneSetters.NL

Gerard Visser, natuurgeneeskundig therapeut, is de grondlegger van de aanpak van TheBoneSetters.NL. Hij is opgeleid als Fysiotherapeut. Daarna heeft hij Manuele Therapie Marsman gevolgd, de opleiding Osteomyolgie gedaan, Master in Chiropratik gehaald, allerlei lifestyle cursussen gevolgd en de opleiding Tit Tar (BoneSetting) gevolgd in Maleisie en afgesloten met het diploma BoneSetting.

Master Wesley Visser

Master Wesley Visser

Bonesetter

Wesley Visser werkt via de aanpak van TheBoneSetters.NL. Hij is opgeleid aan de opleiding Tit Tar (BoneSetting) in Maleisie en heeft de opleiding, als een van de beste studenten, afgesloten met het diploma BoneSetting.

Devon Visser

Devon Visser

Bedrijfsconsultant

Bedrijfsinfo